Chemische peelings

Waarom kiezen voor een chemische peeling bij Huidprofs?

  1. Chemische peeling vanaf €80
  2. Gespecialiseerde en ervaren huidtherapeuten
  3. Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  4. Voor ieder huidtype is er een passende peeling

 

Wat is een chemische peeling?

Een peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om ongewenste pigmentveranderingen, rimpels, littekens, acne of onregelmatigheden van de huid te verminderen.
Een peeling dringt door middel van een zuur de huid in en is in staat bepaalde huidfuncties te normaliseren. Afhankelijk van de huidklachten wordt gebruikt gemaakt van o.a. glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, trichloorazijnzuur of een combinatie hiervan. Iedere peeling zorgt voor:

  • Een gladder en zachter oppervlak van de huid;
  • Het verbeteren van acne;
  • Het verhelderen en egaliseren van de huidteint;
  • Hydratatie van de huid;
  • Het verfijnen van de fijne lijntjes;
  • Een verhoogde opname van werkstoffen.

 

Plan een gratis intake of Bel 024 360 66 09

chemische peelings Daarnaast heeft ieder zuur haar eigen specifieke eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder type huid een peeling is. Bij Huidprofs kun je terecht voor de volgende chemische peelings:

Power pumpkin peeling

De power pumpkin peeling bestaat uit glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en het pumpkin extract. Deze peeling is met name geschikt voor de acnehuid. Het verbetert de acne en onderdrukt ontstekingen.

Salicylzuur peeling

De salicylzuur peeling lost de buitenste laag van de opperhuid op. hierdoor ontstaat een gladder en zachter oppervlak van de huid. Daarnaast zorgt salicylzuur voor reductie van de talgproductie waardoor ontstekingen voorkomen worden.

Glycolzuur peeling

Glycolzuur heeft de kleinste molecuul en dringt daarmee het diepste door in de huid. Het verfijnt de verschijning van fijne lijntjes doordat de collageenproductie wordt gestimuleerd.

TCA peeling

De TCA peeling bestaat uit een combinatie van tirchloorazijnzuur en salicylzuur en is geschikt voor alle huidtypen. Deze peeling verbetert de algehele huidtextuur, egaliseert de teint en vermindert pigmentatie en fijne lijntjes.

Jessner peeling

De Jessner peeling bestaat uit een combinatie van melkzuur, salicylzuur en resorcinol. Deze peeling vermindert fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidskleur en werkt blekend op pigment. Daarnaast is deze peeling ook geschikt voor de acnehuid omdat het ontstekingen voorkomt.

Mango brite peeling

De mango brite is uitermate geschikt voor de donkere huiden en de huiden met pigmentatieproblemen. Het vermindert onder andere de pigmentvlekken.

Skin brite peeling

Naast de mangobrite peeling is ook de skinbrite peeling geschikt voor de huid met hyperpigmentatie. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, effectieve vermindering van kleurverschillen waardoor de huidteint egaler wordt.

Hibiscus peel

Deze peeling is geschikt voor de gevoelige huid en rosaceahuid. De rosacea wordt gekalmeerd en de ontstekingen worden onderdrukt.

Kosten chemische peeling

In onderstaande tabel vind je een overzicht van de verschillende tarieven van de onze chemische peelings.

Vrijblijvend intakegesprek – 20 min gratis
Mango brite peeling  €80
Power pumpkin peeling €80
Salicylzuur peeling €80
Hibiscus peeling €80
TCA peeling €120
Jessner peeling €120
Skin Brite peeling €120
Peeling pakket (4 mediumpeelings + retinol, zonnebrandcrème & aha fruitzuur t.w.v. €40,45) €320

 

Bel mij terug!

Wil je graag meer weten over chemische peelings? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Ontmoet onze huidtherapeuten

Annikki van der Plaats

Marloes de Vaal

Helena Laarman

Marieke Bekx

Judith van de Ligt