Disclaimer

De informatie, diensten of producten die je aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie of verandering.

Hoewel we als Huidprofs ons best doen om alle informatie zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan Huidprofs niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere direct of indirect beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.
De op deze website verstrekte informatie is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose. Deze website kan hyperlinks bevatten die leiden naar websites van derden, welke niet door Huidprofs gecontroleerd of onderhouden worden. Huidprofs aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites. Huidprofs ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Privacy
Op deze site gebruiken we cookies om het internetverkeer van gebruikers vast te leggen. Onze server herkent je IP-nummer en registreert de pagina’s die je bezoekt. Met deze gegevens kunnen we de kwaliteit van onze site controleren en verbeteren.