Huidverbetering met ResurFX laser

Het verbeteren van de huidtextuur en algehele uitstraling van jouw huid krijgen een boost met deze behandelmethode. De unieke fractionele technologie die met deze laser wordt geboden, zorgt voor een comfortabele, snelle en effectieve niet ablatieve (geen loslating van de opperhuid) behandeling.

Wat is de ResurFX laser?

De ResurFX laser is een behandeling met een fractionele laser voor een jonge, gezonde en stralende huid. De behandeling is niet ablatief, dit zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag intact blijft. De laser verwarmt het collageen in het te behandelen gebied, zonder de opperhuid te beschadigen. De hersteltijd van de behandeling is hierdoor minimaal zodat je direct na de behandeling jouw werkzaamheden weer kunt oppakken.

Waarom kiezen voor een laserbehandeling met de ResurFX laser?

Met deze laser worden de eerste tekenen van veroudering optimaal aangepakt. Opvallende resultaten bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en de algehele uitstraling van jouw huid. Deze behandeling is ideaal om de volgende huidklachten te verminderen:

 

De behandeling met een ResurFX laser

Bij een behandeling met de ResurFX laser wordt de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen gestimuleerd. Dit is de sleutel voor een stralende en jeugdige huid. Honderden microbeams (Ø 0,12mm) stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. De geavanceerde scanner met geïntegreerde koeling scant nauwkeurig de microbeams en zorgt voor maximaal comfort. Afhankelijk van je specifieke wensen, zal een behandeling ongeveer 30 minuten duren. Tijdens de behandeling kun je een warm prikkelend gevoel ervaren, maar dit voelt niet oncomfortabel aan. Wij adviseren gemiddeld 3 tot 5 behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken, maar dit is natuurlijk per persoon verschillend. Tussen elke behandeling zit ongeveer een periode van 4 weken.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Onmiddellijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden, dit is afhankelijk van de instellingsparameters. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid zal gedurende de volgende dag of de komende dagen verminderen. Jouw behandelaar zal je adviseren om een aantal dagen na de behandeling de zon te vermijden en jouw huid te beschermen met een beschermingsfactor SPF30.

Resultaten

De eerste weken zijn verbeteringen in huidstructuur en huidteint al een beetje zichtbaar. Optimale resultaten worden bereikt na 3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 tot 5 weken. Echter het natuurlijke regeneratieproces duurt voort tot wel 6 maanden na de behandeling.

voor na resurfx huidverbetering

resultaten resurfx laser

 

Prijzen ResurFX laser behandeling

Intakegesprek – 20 min                                    . Gratis                       .

 

Acne littekens verwijderen d.m.v. ResurFX* prijs per behandeling
Wangen €175
Wangen en kin €250
Hele gelaat €325

 

Striae verwijderen d.m.v. ResurFX*              . prijs per behandeling
Middelgroot gebied €125
Groot gebied €175
Extra groot gebied v.a. €250

 

Huidverjonging d.m.v. ResurFX*                   . prijs per behandeling
Enkele rimpels €125
Voorhoofd €175
Oog regio €175
Mond gebied €175
Wangen €200
Hals €200
Mond gebied + wangen €250
Decolleté €250
Gelaat €325
Gelaat + hals €375

*Bij afname van 3 behandelingen ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Kies je voor 6 behandelingen of meer? Dan ontvang je 15% korting!

Bel mij terug!

Wil je graag meer weten over de behandeling met de ResurFX laser? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis intakegesprek

Heb je vragen over de behandeling of wil je een afspraak maken? Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek brengen we de gezondheidssituatie in kaart en wordt bepaald of je in aanmerking komt voor de behandeling. Aan de hand van de wensen wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. 

Plan een gratis intake