Alhydran

Huidprofs2_021©JurriaanHuting

Huidverzorgingsproducten van Alhydran

Alhydran is een medische hydraterende crème die de beschadigde en kwetsbare huid herstelt en huidklachten vermindert. Alhydran is onder andere te gebruiken in de nazorg van littekens, brandwonden en bestraling, voor elke leeftijd. Het helpt de pas gesloten huid versneld te herstellen en zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de aangedane huid. Het vermindert littekenvormig en versoepelt de huid. Daarnaast kan Alhydran ook gebruikt worden bij een verstoorde huidbarrière, zonverbrande huid, een droge huid en eczeem. Alhydran maakt gebruik van verse Aloë Vera waardoor er geen essentiële bestanddelen verloren gaan. Daardoor hydrateert Alhydran zichtbaar beter dan andere producten met diepgevroren Aloë vera.

Alhydran – €20,95

Alhydran – €20,95

Alhydran is geschikt voor kleine plekjes op de huid of als extra tube voor onderweg. Alhydran is een krachtige vochtregulerende crème die diep in de huid trekt en van binnenuit de huid herstelt. Deze crème is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 ml, 100 ml en 250 ml. Gebruiksaanwijzing: Breng een dun laagje crème aan op de aangedane (afgesloten) huid. Alhydran kan voor lange periode gebruikt worden.

Bestel direct
Alhydran SPF 30 – €41,95

Alhydran SPF 30 – €41,95

Alhydran SPF 30 is een medische crème voor behandeling en nazorg van de beschadigde en kwetsbare huid. De crème zorgt voor herstel van de huidbarrière o.a. bij littekens, brandwonden, jeuk, pijn, droge of rode huid, uitslag of eczeem, zonverbranding en bestraling.<br /> De combinatie van o.a. 100% verse Aloë Vera-gel, antioxidanten en natuurlijke oliën, zorgen voor een optimale en langdurige hydratatie. Daarnaast bevat het SPF 30 met hoge UVB + UVA zonbescherming. Gebruiksaanwijzing: Breng 3 keer per dag een dun laagje crème aan op de aangedane (afgesloten) huid. Alhydran kan voor een lange periode gebruikt worden.

Bestel direct

Alhydran producten bestellen

Het is ook mogelijk om bovenstaande producten online bij ons te bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen daarna contact met je opnemen voor de betaling & verzending/afhalen.