Bindweefselmassage

Een collageen bindweefselmassage is een diepe massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag met als doel verbetering van de huidconditie.

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een diepe massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag met als doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor deze wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Het bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De bindweefselmassage wordt toegepast als voorbehandeling op een chemische peeling, littekentherapie of als aparte behandeling bij huidverjonging of anti-aging.

 

Huidverstrakking met de Cluederm Refit

Een effectieve aanvulling en verbreding op onze bindweefselmassage is de Refit. Wil je weer een egale, gladde en verstrakte huid bij huidverslapping? Met deze behandeling geef je jouw huid een extra boost!  De Refit werkt door Radiofrequentie, vacuum en LED zodat nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Meer lezen over de Refit? Lees er meer over in ons blog!

 

Meer informatie over de bindweefselmassage of direct een afspraak maken?

Maak een afspraak

Bel mij terug!

Wil je graag meer weten over een bindweefselmassage bij Huidprofs? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Hoeveel kost een bindweefselmassage?

Cosmetische bindweefselmassage €42,50 / 30 min
Bindweefselmassage met Cluederm Refit €55,00 / 30 min

 

Maak een afspraak