Team

Huidtherapeut Nijmegen, Beuningen, Bergharen en omstreken

In ons werk als huidtherapeut vinden wij het belangrijk om aandacht te schenken aan bijkomende sociale en emotionele kanten van het hebben van een huidaandoening. Belangrijk voor ons team is dat je je zich als cliënt in onze praktijk op je gemak voelt en dat je met meer zelfvertrouwen de praktijk verlaat.

De huidtherapeuten van Huidprofs

Voor ons team is het belangrijk dat de plek waar wij je behandelen past als een maatpak en voelt als een warm bad. De betrokkenheid van ons team en de ontspannen sfeer tijdens de behandelingen worden gewaardeerd.

Gekwalificeerde huidtherapeuten in Nijmegen & omgeving

Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast is onze praktijk aangesloten bij MammaNet Nijmegen, een door het Radboud UMC opgericht regionaal netwerk met therapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met borstkanker. Doorlopend volgen onze huidtherapeuten bij- en nascholingsbijeenkomsten zodat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen ons boeiende vak.

Maak een afspraak
Huidtherapeut / Praktijkhouder

Annikki van der Plaats

Huidtherapeut / Praktijkhouder

Marloes de Vaal

Huidtherapeut

Marieke Bekx

Huidtherapeut

Helena Laarman