Lycogel

Huidprofs2_021©JurriaanHuting

Huidverzorgingsproducten van Lycogel

Lycogel is een medische breathable camouflage die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en gezonde voedingsstoffen. Lycogel biedt de perfecte look voor elke gelegenheid, levensstijl en huidconditie. De camouflage is geschikt voor zowel de gevoelige huid als acne, voor zowel het egaliseren van pigmentvlekken als dekking voor iedere dag, inclusief SPF 30. Tevens mag de camouflage na laserbehandelingen en medische peelings worden aangebracht, waarbij de voedingstoffen het herstel van de huid ondersteunen. Natuurlijk is Lycogel ook te gebruiken op een gezonde huid. Lycogel bevat namelijk verzorgende ingrediënten en verstopt de huid niet.

De Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van uw huid. Lycogel is ontwikkeld om alle 12 actieve ingrediënten van het LYCO-Complex in de huid te brengen voor een maximaal resultaat. Bovendien is deze gel waterbestendig voor een langdurig resultaat. 

Lycogel Breathable Camouflage – €69

Lycogel Breathable Camouflage – €69

Ben je op zoek naar een elegante, matte dekking die u in lagen kunt aanbrengen? Dan is Lycogel Breathable camouflage de perfecte match. De camouflage is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht.

Bestel direct
Lycogel Breathable Tint - €65

Lycogel Breathable Tint - €65

Ben je op zoek naar een lichte dekking en een frisse, stralende huid, dan adviseren wij Lycogel Breathable tint. De tint is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en is een licht dekkende camouflage voor dagelijks gebruik.

Bestel direct
Lycogel Breathable Balm - €59,80

Lycogel Breathable Balm - €59,80

Wil je een levendige huid zonder camouflage of een ideale basis voor Lycogel Breathable Camfoulage of Tint, dan adviseren wij de Lycogel Breathable Balm, met alle voordelen van het LYCO-Complex.

Bestel direct

Lycogel producten bestellen

Het is ook mogelijk om bovenstaande producten online bij ons te bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen daarna contact met je opnemen voor de betaling & verzending/afhalen.