Meditopics

Huidprofs2_021©JurriaanHuting

Huidverzorgingsproducten van Meditopics

Wij werken graag met de producten van Meditopics. De producten bevatten actieve werkstoffen en zijn goed betaalbaar. Daarnaast zijn ze geschikt voor ieder huidtype. Meditopics is speciaal ontwikkeld voor de huidtherapiepraktijk en bij ons exclusief verkrijgbaar. De producten zijn hypoallergeen en bevatten weinig tot geen geur- en kleurstoffen. Wij geven graag advies over de Meditopics producten. Benieuwd naar de productlijn? Lees dan verder.

Huidreiniger op basis van melkzuur pH 3,5 – €18,95

Huidreiniger op basis van melkzuur pH 3,5 – €18,95

De huidreiniger op basis van melkzuur brengt de zuurgraad van de huid omlaag naar pH 3.5. Hierdoor biedt de huidreiniger een natuurlijke bescherming tegen het binnendringen van micro-organismen en droogt de huid niet uit. De melkzuurreiniging is een zeer milde reiniging en daardoor ook ideaal voor zowel de gevoelige en vette huid en voor het bestrijden van acne. Ook zeer geschikt bij een droge, rijpere huid. Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik, op de vochtige huid aanbrengen, contact met de ogen vermijden, daarna goed afspoelen met water.

Bestel direct
Gezichtslotion – €18,95

Gezichtslotion – €18,95

De gezichtslotion voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, is licht ontsmettend en daardoor ook ideaal voor een onzuivere en/of vette huid. De tonic verzacht, neutraliseert de pH en zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Door de toevoeging van zinksulfaat en kamfer heeft de gezichtslotion een licht ontsmettende werking en is dan ook aan te bevelen bij een onzuivere en/of vette huid. De lotion is zo samengesteld dat het natuurlijk evenwicht van de huid wordt behouden en de huid optimaal wordt gestimuleerd. Ook te gebruiken als ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen. Gebruiksaanwijzing: Met de tonic reinigen na het gebruik van de (Meditopics) huidreiniger.

Bestel direct
AHA Glycolzuur Gel 10% – €22,95

AHA Glycolzuur Gel 10% – €22,95

De glycolzuur gel 10% is geschikt voor de dikkere, resistente huid en zonschade. Door het aanbrengen van deze gel krijgt de huid thuis een milde peeling. De glycolzuurgel is perfect om in te zetten ter voorbereiding op een peeling bij Huidprofs of juist om de resultaten van een peelingkuur te onderhouden. Glycolzuur laat de dode huidcellen afschilferen en stimuleert de aanmaak van collageenvezels. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op de vochtbalans in de huid, pigmentatie en huidveroudering. Gebruiksaanwijzing: Breng ‘s morgens en ‘s avonds op de gereinigde gezichtshuid aan. Masseer de gel lichtjes in de huid, laat haar inwerken en wacht 2 minuten alvorens eventuele andere producten aan te brengen. ‘s Morgens de huid verder nog verzorgen met een hydraterende, pro-vitamine, of nabehandeling crème van Meditopics. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. Komen deze toch in aanraking met het product, spoel dan overvloedig met water. Altijd een zonneproduct met een hoge beschermingsgraad gebruiken tijdens het gebruik van AHA gel 10% (en 12%).

Bestel direct
AHA Glycolzuur Crème 12% – €22,95

AHA Glycolzuur Crème 12% – €22,95

De glycolzuur crème 12% werkt hetzelfde als de glycolzuur gel 10%, maar iets sterker. Door het aanbrengen van deze crème geef je de huid thuis een milde peeling. De glycolzuur crème is perfect om in te zetten ter voorbereiding op een peeling bij Huidprofs of juist om de resultaten van een peelingkuur te onderhouden. Glycolzuur laat de dode huidcellen afschilferen en stimuleert de aanmaak van collageenvezels. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op de vochtbalans in de huid, pigmentatie en huidveroudering. Gebruiksaanwijzing: Breng ‘s morgens en ‘s avonds op de gereinigde gezichtshuid aan. Masseer de gel lichtjes in de huid, laat haar inwerken en wacht 2 minuten alvorens eventuele andere producten aan te brengen. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. Komen deze toch in aanraking met het product, spoel dan overvloedig met water. Altijd een zonneproduct met een hoge beschermingsgraad gebruiken tijdens het gebruik van AHA crème 12% (en 10%).

Bestel direct
Salicylzuur 2% – €20,95

Salicylzuur 2% – €20,95

De salicylzuur foam verandert in een lichte crème op de huid en is geschikt voor de vette, onzuivere huid en de huid die snel last heeft van puistjes en mee-eters. Het salicylzuur dringt door in de poriën en verwijdert overtollig talg. Daarnaast verwijdert salicylzuur de dode huidcellen, remt het de ontstekingen en lost het opgehoopte talg op. Mee-eters drogen uit en er ontstaan minder nieuwe ontstekingen. Gebruiksaanwijzing: De foam 1 à 2 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid, niet afspoelen, na het opdrogen van de foam kan een crème worden aangebracht. Niet gebruiken direct rondom de ogen of in de volle zon. Gebruik altijd een zonbescherming.

Bestel direct
Hydraterende Crème – €22,95

Hydraterende Crème – €22,95

De hydraterende dag- en nachtcrème is voor de droge, kwetsbare en gevoelige huid of voor een huid die net een huidtherapeutische behandeling heeft gehad. De crème bevat een hoge concentratie aloë-vera, amandelolie, jojoba-olie en vitamine E. Deze actieve werkstoffen zorgen voor een snelle en duurzame hydratatie van de huid en vermindert het natuurlijke vochtverlies. Gebruiksaanwijzing: 1 á 2 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid.

Bestel direct
Nabehandelingscrème – €22,95

Nabehandelingscrème – €22,95

De nabehandelingscrème bevat vitamine A, vitamine E en avocado-olie en heeft een gunstig effect op het herstelproces van de huid. Ook te gebruiken bij schaaf-, operatie- en brandwonden, als nabehandeling bij laser, peeling en na zonnebrand en bij het gebruik van vitamine A-zuur. Gebruiksaanwijzing: 2 á 3 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid. Alléén gebruiken op een gesloten huid.

Bestel direct
Provitamine Crème – €34,95

Provitamine Crème – €34,95

De provitamine crème bevat hoge concentratie vitamine C, B3 en E. Het is een hydraterende, voedende en herstellende crème voor de normale tot droge huid, die het ontstaan van nieuwe rimpels en het verlies van elasticiteit helpt te voorkomen. Zo stimuleert vitamine C de aanmaak van collageen en verstevigt het de huid, beperkt het zonschade en helpt acne, pigmentvlekken en rosacea te verminderen. Daarnaast versterkt vitamine E de werking van vitamine C. Vitamine B3, ook wel Niacinamide, kalmeert de huid en herstelt bovendien de barrièrefunctie. Het helpt tevens huidveroudering te verminderen. De crème geeft de huid een egale tint. Gebruiksaanwijzing: 1 à 2 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid.

Bestel direct
Retinol Crème 1% – €34,95

Retinol Crème 1% – €34,95

De Retinol Crème 1% is een vitamine A crème met een hoge concentratie retinol, bestemd voor ieder huidtype. Retinol herstelt het evenwicht tussen de aanmaak en afbraak van collageen en bevordert de aanmaak van hyaluronzuur, waardoor de hydratatie verbetert. Op lange termijn is dit zichtbaar aan een gladdere huid en een fijnere huidstructuur, waardoor de huid jonger oogt. Tevens heeft de crème sterke anti-oxidatieve en ontstekingsremmende eigenschappen. Gebruiksaanwijzing: 1 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid. Wij adviseren de crème in de avond aan te brengen. Probeer blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te vermijden en gebruik anders een zon beschermend product na het aanbrengen.

Bestel direct
Hyaluron serum - €36,95

Hyaluron serum - €36,95

Het hyaluron serum van Meditopics vult fijne lijntjes op en bevat 2% sodium hyaluronate met een klein moleculairgewicht, waardoor het serum zeer goed door de huid wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen. De fijne lijntjes en rimpels worden van binnenuit opgevuld en daardoor minder zichtbaar. Hyaluronzuur versterkt de huidbarrière, waardoor er meer vocht wordt vastgehouden. De huid is beter beschermd tegen vrije radicalen en tegen de invloed van de zon. Bovendien bevordert hyaluronzuur de productie van collageen en elastine. Het serum is fris, licht en trekt snel in. Het serum is te gebruiken als actieve aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. Ook is het zeer geschikt als tussenvloeistof bij micro-needling. Gebruiksaanwijzing: 1 a 2 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid als aanvulling op dagelijkse huidverzorging. Wij geven graag een passend advies.

Bestel direct

Meditopics producten bestellen

Het is ook mogelijk om bovenstaande producten online bij ons te bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen daarna contact met je opnemen voor de betaling & verzending/afhalen.