Huidverbetering

Onze huid is één van de belangrijkste visitekaartjes, datgene dat andere mensen als eerste van ons zien. Vandaar dat zoveel mensen aandacht besteden aan dagelijkse huidverzorging. Verschillende huidproducten worden ingezet om oneffenheden aan te pakken maar soms is dat niet genoeg. Dan heeft jouw huid aanvullende behandeling nodig om huidverbetering te verkrijgen.

 

Huidverbetering gaat verder dan huidverzorging…

Huidverbetering betekent letterlijk het oplossen van een huidprobleem. Dit kan bijvoorbeeld gaan om acne, vaatafwijkingen, pigmentstoornissen maar ook huidveroudering. Huidveroudering is onvermijdelijk en een normaal verschijnsel bij iedereen. De snelheid en mate waarin de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Daarnaast speelt ook de leefstijl een belangrijke rol. Bij de verouderde huid zijn er enkele veranderingen in de structuur en samenstelling zichtbaar. Zo wordt naarmate we ouder worden de bovenste huidlaag steeds dunner hoewel de dode huidcellenlaag daarentegen verdikt kan zijn. De huid is kwetsbaarder voor beschadigingen van buitenaf en de huid wordt droger en valer. Daarnaast neemt ook de hoeveelheid collageen en elastine in de huid af. Hierdoor wordt de huid slapper, stugger en ontstaan er rimpels en oneffenheden.

Bij Huidprofs helpen wij je graag om de huid weer in goede conditie te krijgen en houden. Wij beschikken over uitstekende behandeltechnieken waardoor we snel en doelgericht de beste resultaten kunnen bereiken.

Een chemische peeling voor iedere huid

Een goede aanvulling op huidverzorging is een chemische peeling. Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur. Dit zorgt ervoor dat de bovenste ‘dode’ huidlaag versneld afschilfert en de celvernieuwing gestimuleerd wordt waardoor er een frisse, stralende huid tevoorschijn komt. Oneffenheden zoals pigmentvlekken, acne, zonschade en littekens kunnen hierdoor verminderen en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt. In de praktijk werken we met verschillende soorten zuren waardoor er voor iedere huid een geschikte peeling is.

chemische peelings

Meer over chemische peelings

Stralend ouder worden

Wanneer we ouder worden wordt de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Hierdoor krijgen we te maken met huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels. Door met regelmaat bindweefselmassage toe te passen wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Daarnaast verbetert de doorbloeding, worden ingrediënten uit huidverzorgingsproducten beter opgenomen in de huid en verbetert de algehele huidconditie. Bindweefselmassage is daarbij ook een goede preventieve behandeling tegen huidveroudering. Om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden adviseren wij om tussen de behandelingen in de praktijk door thuis te cuppen.

Meer over een bindweefselmassage

Microneedling, voor een stevige huid!

Voor het verbeteren van de huidstructuur, (acne)littekens, zonbeschadiging, grove poriën, rimpels en een dunne, verslapte huid passen wij microneedling behandeling toe. Met de Dermapen® worden met minuscule naaldjes die heel snel op en neer bewegen microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid dikker, steviger en egaler van kleur wordt.

Meer over microneedling behandeling

Laseren van huidproblemen

Door onder andere overmatige blootstelling aan zonlicht, wrijving van de huid of gewoon omdat we ouder worden kunnen huidoneffenheden ontstaan, zowel in het gezicht als op het lichaam. Pigmentvlekjes, gesprongen bloedvaatjes en goedaardige huidtumoren kunnen we snel en effectief behandelen met onze QuadroStar Yellow Pro diodelaser. Last van storende haargroei in je gezicht of op je lichaam? Dan is wellicht ontharen door middel van de LightsheerDesire Diode laser wat voor jou!

ktp laser - couperose -rosacea laseren

Samen met Huidprofs gaan voor huidverbetering

Voor een optimaal resultaat worden de behandelingen in kuurverband uitgevoerd. Je kunt er ook voor kiezen om te starten met een losse behandeling. Daarnaast kunnen de verschillende behandelingen gecombineerd worden voor een nóg beter resultaat!

Om het effect van de behandeling te versterken en het resultaat te behouden is het belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Goede huidverzorgingsproducten doen namelijk écht wat voor je huid. Naast deze huidverzorgingsproducten hebben wij de Skin Supplements van BAP Medical in ons assortiment. Deze supplementen werken van binnenuit op de huid en zijn een goede aanvulling op de huidverzorgende producten en behandelingen binnen onze praktijk. Voor het kiezen van de juiste behandelingen en producten bekijken we tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek de oorzaak van het huidprobleem. Tijdens het intakegesprek worden jouw wensen besproken en aan de hand daarvan een behandelplan opgesteld om huidverbetering te realiseren.

Neem contact op

Huidverbeteringspakketten

In 12 weken intensief werken aan huidverbetering. Met onze huidverbeteringspakketten gaan we samen aan de slag om jouw huid te laten stralen. Wat zijn de voordelen van onze huidverbeteringspakketten:

 • Korte tijd, intensieve behandeling
 • Pakket passend op jouw huid
 • Behandeling inclusief producten
 • Scherpe prijs!
Bekijk onze pakketten

Veelgestelde vragen over huidverbetering

 

 

 • Welke behandeling is het beste voor mijn huid?
  ​Dit is helemaal afhankelijk van je huidtype en huidconditie, maar ook wat je graag zou willen aanpakken en wat jouw behandeldoel of -verwachting is.

 

 • Hoeveel kost een behandeling t.b.v. huidverbetering?
  ​Een chemische peeling start vanaf €80.
  Dermapen en ResurfX vanaf €125, maar dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en indicatie.
  Een Refit behandeling is al vanaf €55 voor 30 minuten. Bekijk hier alle tarieven.

 

 • Wat kan ik zelf doen om mijn huid te verbeteren?
  Met de juiste thuisproducten kun je al veel resultaat behalen én haal je meer effect uit een behandeling. Als aanvulling zijn huidsupplementen aan te raden, want een mooie huid begint van binnenuit.

 

 • Hoe kan ik een behandeling inplannen?
  Bel of mail voor het inplannen van een kosteloos intakegesprek. Tijdens een intakegesprek nemen we je wensen door en kijken we welke behandeling het beste hierop aansluit.