Skin Supplements

Huidprofs2_021©JurriaanHuting

Voedingssupplementen voor de huid van BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

De ingrediënten in onze voedingssupplementen voor de huid bereiken via de bloedsomloog de onderste huidlagen. Met SkinBalance en SkinRecovery geef je jouw huid de beste voedingsstoffen die er zijn.

SkinRecovery - €49,95

SkinRecovery - €49,95

Dit geavanceerde huidsupplement heeft een krachtige samenstelling van vitamines, kruiden, mineralen en enzymen. Het toegevoegde probioticum in de capsules ondersteunt bovendien een gezonde darmwerking. SkinRecovery activeert het immuunsysteem, voedt, hydrateert, beschermt en versterkt de huid van binnenuit. Is je huid uit balans, bijvoorbeeld door verbranding, een cosmetische ingreep, reizen of veel stress? Of heb je van jezelf een veeleisende huid die wel een boost kan gebruiken? Je kunt dit huidsupplement het hele jaar gebruiken om zo je huid het meest intensief te ondersteunen en te zorgen voor voeding van binnenuit. Of gebruik dit supplement als boost wanneer je merkt dat je huid wat extra’s nodig heeft. Gebruiksaanwijzing: Neem twee capsules per dag, ’s morgens voor het ontbijt en ’s avonds ongeveer een uur voor het slapengaan. Bij behoefte mag je één extra capsule voor het slapen gaan innemen. Neem niet meer dan vier capsules per dag.

Bestel direct
SkinBalance - €27,50

SkinBalance - €27,50

SkinBalance is een uitgekiend complex vitamines en mineralen dat jouw gezonde huid van binnenuit ondersteunt. Ook je haar en nagels worden merkbaar sterker van dit huidsupplement. Je kunt SkinBalance langere tijd gebruiken. Zo ben je er zeker van dat je je huid in optimale conditie houdt. Jaar in, jaar uit. Wil je een mooie, sterke, gezonde huid? Vind je het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen? Breng en houd je huid in balans met de SkinBalance. Gebruiksaanwijzing: Neem één capsule per dag, een half uur tot een uur voor het slapengaan. Niet meer dan twee capsules per dag innemen. Heeft je huid een extra boost nodig? Stap dan tijdelijk over op Skinrecovery.

Bestel direct

Huidsupplmenten bestellen

Het is ook mogelijk om bovenstaande producten online bij ons te bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen daarna contact met je opnemen voor de betaling & verzending/afhalen.