de eerste en ver- dere af-spraken!
de eerste en ver- dere af-spraken!

Voordat wordt gestart met de behandeling wordt er eerst een afspraak met u gemaakt voor een intakegesprek. Een intakegesprek is bij Huidprofs altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek worden uw huidklachten, algehele gezondheid en uw verwachtingen ten aanzien van de therapie in kaart gebracht. U krijgt informatie over de diverse behandelingsmogelijkheden en tarieven. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij het intakegesprek de volgende zaken mee te nemen:

  • de verwijsbrief van uw huisarts of specialist
  • een overzicht van uw medicijnen en/of producten die u gebruikt
  • het pasje van uw ziektekostenverzekering
  • een identiteitsbewijs als paspoort, identiteitskaart of rijbewijs

Annuleren afspraak

Behandelingen en consulten vinden plaats volgens afspraak. Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien u een afspraak voor maandag wilt afzeggen, dan dient u dit voor vrijdagmiddag 12:00 uur te doen. Wanneer u de afspraak niet tijdig annuleert of niet verschijnt op een afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt om €10,- per 15 minuten van de geplande behandeling in rekening te brengen. Voor de laserbehandelingen gelden andere tarieven. Bij het niet nakomen van een laserbehandeling brengt Huidprofs 50% van de kosten van de behandeling in rekening.

Huisbezoeken

Indien u niet naar ons kunt komen dan komen wij naar u. Huisbezoeken voor oedeemtherapie zijn mogelijk indien voorgeschreven door uw arts of specialist.

Verwijsbrief nodig?

Huidprofs is direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u voor vrijwel alle behandelingen zonder verwijsbrief van een arts of specialist in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar (indien uw zorgverzekeraar de directe toegankelijkheid voor huid- & oedeemtherapie erkent). Uitzondering hierop is chronische oedeemtherapie waarvoor wel een verwijsbrief nodig is.

Wordt de behandeling vergoed?

De meeste behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Oedeemtherapie en manuele lymfedrainage worden bij een chronische indicatie grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Checkt u hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven van onze algemene behandelingen, zoals algemene huidtherapieën, oedeemtherapie en peelings:

 Tarieven algemene therapie

Bekijk hier de tarieven van het definitief ontharen met Diode Laser:

Tarieven definitief ontharen