Ontharen met diode laser

Permanent ontharen Nijmegen met diode laser

Lichaamsbeharing, iedereen heeft het maar niet iedereen is er even blij mee. Bij Huidprofs kan cosmetisch ongewenste haargroei of overbeharing veilig én effectief behandeld worden door middel van lasertherapie. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze therapie ondergaan.

Een diode laser zorgt voor permanente ontharing van diverse lichaamsdelen. Al jarenlang wordt de LightSheer diode laser ook wel de “Gouden Standaard” genoemd, wanneer het gaat om permanente ontharing Met gemiddeld 6 tot 8 ontharingsbehandelingen wordt 99% permanente haarreductie gerealiseerd. Zeer snel, effectief, wordt ingezet voor alle huidtypes en voor het beste resultaat!

Plan een gratis intake

Hoe werkt permanente ontharing met LightSheer diode laser?

Om ongewenste haargroei definitief te verwijderen wordt bij Huidprofs gebruik gemaakt van de Lightsheer Diode laser. Deze laser produceert licht met hoge energie en werkt op het pigment in de haar. Het laserlicht wordt in een fractie van een seconde uitgezonden op de huid, door het pigment geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan het geen nieuwe haar meer produceren. Om in aanmerking te komen voor laserontharing is het dus belangrijk dat de haartjes gepigmenteerd(donker) zijn. Lichte of witte haartjes behandelen we door middel van elektrische epilatie. Laserontharing is niet te vergelijken met de bekendere IPL-behandelingen. De laser zendt één krachtige energiestraal van één golflengte uit zodat er geen licht verloren gaat terwijl bij IPL het licht wordt uitgezonden in meerdere golflengtes waardoor het licht minder sterk en de behandeling minder effectief is.

De voordelen van de LightSheer diode laser

De diode laser biedt maximaal behandelcomfort en optimale resultaten op lange termijn. Ook biedt deze laser een kortere behandeltijd dan bijvoorbeeld IPL. De ‘Gouden Standaard’ biedt een veilige behandeling voor ieder huidtypen.

Wij als huidtherapeuten kiezen bewust voor permanent ontharen met de LightSheer diode laser. Permanente ontharing kan risico’s met zich meebrengen, daarom hebben wij met zorg onderzoek gedaan naar de beste laser. Wij gaan altijd voor het beste resultaat! Niet alleen hoogwaardige laserapparatuur is hiervan een voorwaarde, ook ervaring en routine zijn voor ons van belang.

Gratis intakegesprek

Huidprofs biedt al meer dan 10 jaar ontharingservaring, zorgvuldigheid en kwaliteit. Met onze vriendelijke, persoonlijke en professionele benadering is er altijd genoeg ruimte voor overleg en een duidelijke voorlichting. U kunt bij ons binnen 48 uur terecht. Weten waar u aan toe bent vinden wij ontzettend belangrijk! Een eerste intake nemen wij daarom dan ook serieus en gaat altijd vooraf aan een ontharingsbehandeling.

Plan een gratis intake

Kortom: Waarom kiest u voor een diode laserbehandeling bij Huidprofs:

HBO geschoolde Huidtherapeuten, BIG geregistreerd

Wij maken gebruik van hoogwaardige laserapparatuur

Geschikt voor alle huidtypes

Gratis intakegesprek

Binnen 48 uur terecht

Actie: gratis oksels ontharen bij het ontharen van uw benen!

Bij Huidprofs is het nu mogelijk om gratis uw oksels te ontharen wanneer u uw benen laat ontharen. Bekijk online de tarieven voor het ontharen van benen en plan een gratis intake!

Plan een gratis intake