Toskani

Huidprofs2_021©JurriaanHuting

Huidverzorgingsproducten van Toskani

Toskani is een cosmeticalijn met o.a. thuisproducten die zijn ontwikkeld met dezelfde actieve ingrediënten die worden gebruikt in de professionele producten en behandelingen. De cosmetica is daarom de perfecte aanvulling op behandelingen die worden uitgevoerd in onze praktijk. De actieve ingrediënten zijn de werkstoffen ofwel bouwstenen, die de huid aan het werk zetten. Bijvoorbeeld vitamines en mineralen die afkomstig zijn van plantenextracten, bomen of fruit. De concentratie werkstoffen in de producten van Toskani is vele malen hoger dan van de producten die bijvoorbeeld in drogisterijen of parfumerieën verkrijgbaar zijn.
Hoe hoger het percentage werkstoffen, hoe dieper de werkstoffen in de huid kunnen dringen wat resulteert in huidverbetering.

Energizing Cleanser 200ml - €44,-

Energizing Cleanser 200ml - €44,-

Een huid vrij van vuil, make-up, stof, dode huidcellen en micro-organismen? Met de Energizing Cleanser zorg je ervoor dat de huid optimaal wordt gereinigd. In tegenstelling tot zeep, voorkomt de Energizing Cleanser dat de huid uitdroogt. Het verbetert het algehele uiterlijk en zorgt ervoor dat actieve ingrediënten van andere Toskani producten beter worden opgenomen. Reinigt en zuivert de huid, verbetert de huidconditie, bevordert de opname van actieve ingrediënten en stimuleert celvernieuwing. Gebruiksaanwijzing: 's morgens en s ’avonds zachtjes met ronddraaiende bewegingen op het gelaat aanbrengen. Met water opschuimen en verwijderen met lauw/warm water. Actieve ingrediënten: Kaneel, gember, geelwortel (kurkuma).

Bestel direct
Aquabalance cream 50 ml - €58,-

Aquabalance cream 50 ml - €58,-

Een diepe, langdurige hydratatie. Dat zijn de eigenschappen van de Aquabalance Cream. De formule houdt de huid de hele dag gehydrateerd en verzacht fijne lijntjes en rimpels. Het vitaminecomplex zorgen voor de regeneratie en bescherming van de huid.<br /> Langdurige hydratatie, verzacht fijne lijntjes en rimpels, regenereert en beschermt de huid. Gebruiksaanwijzing: Op gereinigde huid s 'ochtend en s ’avonds een dun laagje Aquabalance Cream aanbrengen over het gezicht. Actieve ingrediënten: Hyaluronzuur, vitamine E, Vitamine C

Bestel direct
Anti-Pollution Total Defense cream spf 50+ 50 ml - €58,-

Anti-Pollution Total Defense cream spf 50+ 50 ml - €58,-

Een innovatieve crème voor dagelijks gebruik die beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan UVA, UVB, blauw licht en IR-licht en omgevingsvervuilingen. De Anti-Pollution Total Defense Cream hydrateert en voedt de huid optimaal en zorgt ervoor dat vervuilde deeltjes zich niet aan de huid kunnen hechten. De crème herstelt en vernieuwt de cellen en beschermt de huid tegen photo-aging. Beschermt tegen UVA, UVB, blauw licht (HEV) en IR-licht, beschermt tegen milieuvervuiling en vrije radicalen, voorkomt het ontstaan van rimpels en vlekjes, verbetert de hydratatie en voeding van de huid. Gebruiksaanwijzing: Gebruik de crème iedere dag in de ochtend.

Bestel direct
Total recovery cream 50 ml - €58,-

Total recovery cream 50 ml - €58,-

De Total Recovery Cream heeft een huidvernieuwende en herstellende werking waardoor de crème perfect in te zetten is na een behandeling. Het product heeft een antioxiderende werking en beschermt de huid tegen externe factoren. Stimuleert en herstelt de huid en heeft een hydraterende werking. Gebruiksaanwijzing: Op een schone huid een laagje van de Total Recovery Cream aanbrengen. Wacht tot het product volledig is opgenomen door de huid.

Bestel direct
Clarifying peel booster 30ml - €40,-

Clarifying peel booster 30ml - €40,-

Deze micropeeling wordt ingezet als thuisproduct voor vermindering van pigment en/of anti-aging. De Clarifying Peel booster heeft als voordeel dat het de productie van pigmentcellen remt en onder controle houdt. Hierdoor wordt de huid geëgaliseerd en de huidteint verbeterd. Vermindert pigmentvlekken, remt het enzym dat pigment aanmaakt, activeert collageen en elastine en stimuleert celvernieuwing. Gebruiksaanwijzing: Breng alleen in de avond op een gereinigde huid een dun laagje Clarifying Peel Booster aan over het gezicht en verdeel dit lichtjes. Wacht tot het product is ingetrokken en breng eventueel uw nachtverzorging aan. Gebruik de dag na het aanbrengen van het product altijd een product met UV-bescherming zoals de Toskani Sun Protection SPF 50+ of Toskani anti-pollution total defense cream SPF 50+. Bouw het product op: start 2x per week. Afhankelijk van de sterkte van de huidreactie kan dit opgebouwd worden naar 7x per week. Actieve ingrediënten: Glycolzuur 20% en fytinezuur 2%

Bestel direct
Imperfection peel booster 30 ml - €40,-

Imperfection peel booster 30 ml - €40,-

De Imperfection Peel Booster is een micropeeling die Glycolzuur en Salicylzuur bevat. Dit product zorgt voor versnelde afschilfering van de dode huidcellen van de bovenste huidlaag, zonder de huid te irriteren. De huid vernieuwt zich waardoor de huid een nieuw en gezond uiterlijk krijgt: zichtbaar gladder, zachter en jonger. Daarnaast zorgt de Imperfection Peel Booster er ook voor dat de talgaanmaak in balans wordt gebracht. Hierdoor zullen acne en onzuiverheden verminderen en zullen poriën minder zichtbaar zijn. Producten die je na deze Peel Booster aanbrengt, zullen beter opgenomen worden door de huid. Ook is het product uitstekend te gebruiken voor en na chemische peeling behandelingen om het effect te verlengen en te versterken. Dit product is geschikt voor thuisgebruik. Pakt acne aan, exfoliërende werking, vermindert grove poriën, bevordert de opname van actieve ingrediënten en vermindert littekens. Gebruiksaanwijzing: Breng alleen in de avond op een gereinigde huid een dun laagje Imperfection Peel Booster aan over het gezicht en verdeel dit lichtjes. Wacht tot het product is ingetrokken en breng eventueel uw nachtverzorging aan. Gebruik de dag na het aanbrengen van het product altijd een product met UV-bescherming zoals de Toskani Sun Protection SPF 50+ of Toskani anti-pollution total defense cream spf 50+. Bouw het product op: start 2x per week. Afhankelijk van de sterkte van de huidreactie kan dit opgebouwd worden naar 7x per week. Actieve ingrediënten: Glycolzuur 10% en salicylzuur 2%.

Bestel direct
Soothing Body peel 100 ml - €48,-

Soothing Body peel 100 ml - €48,-

De Soothing Body Peel is de eerste lichaamspeeling met een dubbele werking, namelijk: exfoliëren en kalmeren. De peeling biedt meer dan 24% aan celvernieuwing in vergelijking met onbehandelde gebieden. Het bevat een mix van natuurlijke zuren die gewonnen zijn uit verschillende soorten fruit zoals bosbessen, sinaasappels en citroen. De combinatie van al deze zuren heeft een multifunctioneel effect op de huid. Het verhoogt de elasticiteit, het zorgt voor de aanmaak van hyaluronzuur en collageen en het verzacht de huid. Het heeft een kalmerend en anti-irriterend effect voor een zachte finish van de huid. Verwijdert dode huidcellen en talg, verbetert de opname van actieve ingrediënten en reinigt de huid diep en bereidt de huid voor op behandelingen. In te zetten bij: acne op het lichaam en keratosis pilaris (bultjes op armen en benen). Gebruiksaanwijzing: Spray na het douchen de probleemgebieden in en masseer de body soothing peel in. Spoel niet af.

Bestel direct
Sun Protection Crème SPF 50+ 50 ml - €30,-

Sun Protection Crème SPF 50+ 50 ml - €30,-

Ultieme zonbescherming die de huid optimaal hydrateert en matteert. De huid wordt beschermd tegen UVA en UVB-straling, heeft een krachtige antioxiderende (beschermende) werking, stimuleert het herstel van de huid en houdt deze gehydrateerd. Het voorkomt vroegtijdige photo-aging en hyperpigmentatie. Beschermt tegen UVA en UVB, antioxiderende werking, stimuleert en herstelt de huid en heeft een hydraterende werking. Gebruiksaanwijzing: Breng op een schone huid een dun laagje serum aan of een dagcrème. Breng als laatste een laagje van de Sun Protection cream SPF50+ aan.

Bestel direct
Retiseal peel booster 15 ml - €38,-

Retiseal peel booster 15 ml - €38,-

De Retiseal Peel Booster bevat 1% retinol en is perfect voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidteint. Het stimuleert de aanmaak van collageen. Ook helpt het poriën te verkleinen en onzuiverheden te corrigeren. Dit product wordt geadviseerd om na chemische peels te gebruiken om het proces te verlengen of als anti-aging behandeling op zich. Verfijnt grove poriën, vermindert diepe rimpels en werkt antioxiderend. Gebruiksaanwijzing: breng alleen in de avond op een gereinigde huid een dun laagje Peel Booster aan over de huid. Wacht tot het product is ingetrokken en breng eventueel uw nachtverzorging aan. Gebruik de dag na het aanbrengen van het product altijd een product met UV-bescherming zoals de Toskani Sun Protection SPF 50+ of Toskani anti-pollution total defense cream SPF 50+. Bouw het product op: week 1: 1x, week 2: 2x, week 3: 3x etc. Actieve ingrediënt: Retinol 1%.

Bestel direct
Firming gel 200 ml - €50,-

Firming gel 200 ml - €50,-

De Firming Gel verbetert de elasticiteit van de huid en gaat verslapping tegen. Krachtige actieve ingrediënten voorzien de huid van verstevigende eigenschappen die de hydratatie en elasticiteit helpen te herstellen. Verbetert de elasticiteit, zorgt voor hydratatie, verstevigende werking, verzacht zware benen. Gebruiksaanwijzing: gebruik de Firming Gel dagelijks zo vaak als nodig.

Bestel direct

Toskani producten bestellen

Het is ook mogelijk om bovenstaande producten online bij ons te bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen daarna contact met je opnemen voor de betaling & verzending/afhalen.