Louis Widmer

Huidprofs2_021©JurriaanHuting

Huidverzorgingsproducten van Louis Widmer

Louis Widmer staat voor dermatologische verzorging voor de gevoelige huid. Louis Widmer heeft verzorgingsproducten voor vrijwel elk huidtype en biedt meerdere productlijnen. Alle producten van Louis Widmer zijn zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd te verkrijgen. Een greep uit onze meest geadviseerde producten:

Sun Protection Face UV 30 - €22,90

Sun Protection Face UV 30 - €22,90

Een van onze favoriete producten van Louis Widmer is de Louis Widmer Sun Protection Face UV 30 zonder parfum. Dit is een hydraterende zonnecrème met anti-ageing effect. De crème dringt snel in huid en laat geen vette film achter. Daarnaast bevat de crème vitamine E. Vitamine E versterkt de barrièrefunctie van de huid en helpt de huid te regenereren. Ook zorgt het ervoor dat vocht beter in de huid wordt vastgehouden.

Bestel direct
Gezichtspeeling - €14,90

Gezichtspeeling - €14,90

De gezichtspeeling is een hydraterende en verzachtende gezichtspeeling. Het verwijdert de dode huidcellen en zorgt voor een frisse teint. Geschikt voor alle huidcondities. Gebruiksaanwijzing: Masseer de gel een tot drie keer per week (normale huid) en meerdere keren per week (bij een seborroische of onzuivere huid) zacht in. Laat even inwerken en spoel daarna overvloedig met lauw water af.

Bestel direct
Remederm zilver creme repair - €17,90

Remederm zilver creme repair - €17,90

De Louis Widmer Zilver crème repair is special ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones die vaak rode vlekken vertonen. Bevat kwalitatief hoogwaardige bestanddelen waaronder zilver dat roodheden zichtbaar vermindert binnen twee weken. Zilver remt de groei van micro-organismen af en ureum hydrateert intensief. Gammalinolzuur normaliseert de afschilfering en irritaties. Gebruiksaanwijzing: Breng een of twee keer per dag op de desbetreffende huidzones aan.

Bestel direct
Remederm lichaamsolie spray – €21,90

Remederm lichaamsolie spray – €21,90

De Remederm lichaamsolie spray is een droge olie en verzorgt de droge en normale huid. De olie heeft een kalmerende werking door amandel-, jojoba- en zonnebloemolie, vitamine A en E, kamille-extracten en natuurlijke vetstoffen. Vitamine A versterkt de hydratatie en Vitamine E neutraliseert vrije radicalen. De olie dringt snel in de huid en laat geen vette laag achter. De olie spray kan zowel gebruikt worden voor de babyhuid, als voor de rijpere huid. Gebruiksaanwijzing: Droog de huid na bad of douche af. Verstuif de Remederm lichaamsolie over de huid en masseer de droge olie licht in.

Bestel direct

Louis Widmer producten bestellen

Het is ook mogelijk om bovenstaande producten online bij ons te bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen daarna contact met je opnemen voor de betaling & verzending/afhalen.