Microneedling behandeling

Microneedling

Een microneeling behandeling die wordt uitgevoerd met een Neopen kan helpen bij veel huidproblemen zoals:

Neopen

De Toskani Neopen is een geavanceerd microneedling systeem. De Neopen is een samenwerking tussen Toskani en Dermapenworld. Toskani is nr. 1 in effectieve werkstoffen (mesotherapie) en DermapenWorld is nr. 1 in microneedling systemen. Kortom, dé perfecte samenwerking! 

Wat zijn de voordelen van een behandeling met dit apparaat? 

  1. Als een van de enige is dit microneedling systeem én de naalden medisch gecertificeerd. 
  2. Elke behandeling wordt er een naald cartridge met 16 naaldjes van chirurgische kwaliteit gebruikt.
  3. Automatische kalibratie zorgt voor nauwkeurige en sleep vrije naald penetratie. 
  4. Dit systeem bevat een snelheid van 1920 kanaaltjes per seconde. Dat is gemiddeld 104% sneller dan andere systemen, hierdoor minder discomfort! 
  5. De Neopen geeft snellere en meer zichtbare resultaten!

Huid herstellen

Een Neopen behandeling zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Dit komt doordat kleine vibrerende naaldjes kanalen in de huid maken. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, gladder, egaler van kleur en dikker. Ook is een microneedling behandeling goed voor littekens. Het littekenweefsel herstructureert zich waardoor het uiterlijk van het litteken verbetert. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en tijdens de behandeling instelbare diepte, verhoogt de Neopen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten.

Microneedling: wat is dat?

De microneedling behandeling is een veilige en effectieve behandeling die de huid volledig in tact laat. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan jouw persoonlijke behoefte. De Neopen is zo geavanceerd dat zelfs kwetsbare en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Microneedling behandeling

Wat is een Neopen behandeling?

Allereerst start de microneedling behandeling met een uitgebreid consult. Wij maken bij de microneedling behandeling gebruik van de nieuwste Neopen generatie. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. De behandeling wordt op gevoelige plekken en met een medische naaldlengte uitgevoerd. Er kan, indien gewenst, gebruik worden gemaakt van een verdovende crème. Tijdens de behandeling wordt er een op maat gemaakte cocktail van werkstoffen gebruikt. Deze werkstoffen kunnen door de gemaakte kanaaltjes tot wel 80% beter opgenomen worden.

Meer weten? Lees dan hier onze blog over mesotherapie

Neopen nabehandeling

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanhouden. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30.

Neem contact op!

Is de microneedling behandeling wat voor jou of heb je vragen over de behandeling? Neem contact met ons op of bel 024 360 66 09

Ben je zeker over de behandeling? Plan dan een afspraak in.

Maak een afspraak