Microneedling behandeling

(Acne)littekens, zonbeschadiging, grove poriën en huidstructuur, rimpels, dunne en verslapte huidpigmentvlekken, cellulitis en striemen zijn geschikt voor een microneedling behandeling.
Dermapen™ maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerende kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, gladder, egaler van kleur en dikker. Ook oude littekenstrengen kunnen hiermee behandeld worden, het littekenweefsel herstructureert zich waardoor het uiterlijk van het litteken verbetert. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen™  de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten.

De Dermapen™  is een veilige en effectieve microneedling behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan jouw individuele behoefte. de Dermapen™ is zo geavanaceeerd dat zelfs kwetsbare en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Bel mij terug!

Wil je graag meer weten over de microneedling behandeling? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Microneedling behandeling

De behandeling met microneedling

Huidprofs maakt bij de microneedling behandeling gebruik van de nieuwste Dermapen™ generatie. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanhouden. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30.

De microneedling behandeling start met een uitgebreid consult.

Neem contact op