Mesotherapie: de behandeling voor een stralende en gezonde huid

Mesotherapie: de behandeling voor een stralende en gezonde huid

Heb jij last van onreinheden, (acne)littekens, pigmentvlekjes of fijne lijntjes? En wil je hier graag iets aan doen? Mesotherapie met Neopen kan voor jou een oplossing zijn. In dit blog vertellen we je meer over wat mesotherapie precies is, hoe het werkt en wat je er mee kan bereiken.

Wat is mesotherapie met de Neopen?

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling waarbij huidverbetering wordt gestimuleerd. Meso betekent mid-dermaal en dat geeft aan in welke laag van de huid de behandeling wordt toegepast. Bij de Neopen behandeling werken we met de mesotherapie cocktails. Deze samenstelling van vitamines, mineralen, antioxidanten en peptiden worden tijdens de behandeling via de naaldjes je huid ingebracht. Hierdoor kan de huid deze stoffen makkelijker en sneller opnemen, waardoor de huidverbetering effectiever aangepakt wordt. Bovendien ondersteunt deze behandeling de celfunctie waardoor de huid zichzelf van binnenuit repareert.

Hoe werkt mesotherapie?

De Neopen maakt microscopisch kleine gaatjes in de huid. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd,  wat het natuurlijke genezingsproces van de huid bevordert. Acne littekens, rimpels en fijne lijntjes worden hierdoor verminderd. Werkstoffen kunnen ook beter in de huid opgenomen worden waardoor de huid zich beter hydrateert.

Microneedling behandeling

Wat kun je bereiken met de mesotherapie behandeling?

Mesotherapie kan worden toegepast bij veel verschillende huidaandoeningen. We hebben de meest behandelde problemen voor je opgesomd

  1. Vermindering rimpels en fijne lijntjes
  2. Egaliseren van de huidteint
  3. Versteviging van de huid
  4. Verbeteren van (acne)littekens
  5. Verbeteren van striae

Voor welke huid is het geschikt?

Mesotherapie met de Neopen is geschikt voor de huid met acne littekens, maar ook voor de ouder wordende huid. Daarnaast is de behandeling goed voor de huid met pigmentvlekjes (ook met zonschade), de huid met onregelmatigheden en de huid met grove poriën.

Wanneer je de behandeling beter niet kunt doen

Bij gebruik van bepaalde medicijnen zoals: bloedverdunners en sterke acne medicatie, maar ook zwangerschap en bij een te donker huidtype raden we af om deze behandeling toe te passen. In de zomer is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een crème met een hoge zonbeschermingsfactor. 

Hoeveel kost een Neopen mesotherapie behandeling?

De prijs van een Neopen mesotherapie behandeling begint vanaf €125, maar het is afhankelijk van jouw huid en van de indicatie hoeveel behandelingen er nodig zijn. 

Afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Als je graag eerst meer informatie wil ontvangen over mesotherapie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of een intakegesprek inplannen.