Een diepe stimulans met de Refit bindweefselmassage

Een diepe stimulans met de Refit bindweefselmassage

Bindweefselmassages worden gebruikt met als doel: algehele verbetering van de huidconditie. Door de stijgende populariteit gebruiken we bij Huidprofs sinds kort de Refit bij onze bindweefselmassages. Dit apparaat combineert verschillende soorten technologie om verjonging in het gezicht en lichaam te stimuleren. Iets wat huidtherapeuten niet met de hand kunnen nabootsen.Hoe werkt de Refit?

De Refit is een multifunctioneel apparaat dat gebruik maakt van radiofrequentie-, vacuüm-, led- en dynamische pulsatie technologie. Hiermee wordt een effectieve en aanpasbare behandeling geboden. Al deze unieke functies gecombineerd maken de Refit een ideale behandeling voor huidverjonging.

Multi- polar

Door de radiofrequentie wordt energie vrijgelaten in de diepere huidlagen. Hierdoor ontstaat nieuw collageen en elastine.

Vacuüm

Door de vacuüm werking wordt de bloedcirculatie verhoogd en werkt de Refit dieper in de huid. Hierdoor wordt lymfedrainage gestimuleerd wat bijdraagt aan de huidverjonging. 

LED

De LED technologie werkt op een golflengte van 640 nm – 460 nm. Dit is een stimulans in de bloedcirculatie en zorgt voor een verbetering van de huidstructuur.Is de Refit bindweefselmassage iets voor mij?

Huidverjonging in het gezicht en de rest van het lichaam met de Refit is voor mensen die last hebben van rimpels, fijne lijntjes of een slappe huid. Ook wanneer je worstelt met kleine, hardnekkige vetzakjes, aanhoudende cellulitis en / of huidverslapping is de behandeling met Refit goed voor jou.

Voor wie is de Refit niet geschikt?

Een bindweefselmassage met de Refit is niet geschikt voor mensen met metalen implantaten of mechanische apparaten zoals pacemakers of defibrillatoren in hun lichaam.Welke lichaamsgebieden kan de Refit masseren?

De Refit is ontworpen om rimpels, fijne lijntjes of slappe huid in het gezicht en hardnekkige vetzakjes of cellulitis op de buik, dijen en armen te behandelen. Laat je adviseren door onze huidtherapeuten wanneer je een vraag hebt over de Refit behandeling voor een bepaald lichaamsgebied.Wanneer is resultaat zichtbaar?

Bij de meeste personen is verandering zichtbaar of voelbaar direct na de behandeling. De resultaten kunnen echter variëren op basis van behandeltijden, huid profielen, gefocuste regio’s en frequentie van ontvangen behandelingen. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van de persoonlijke doelen en behoeften. 

Heb je na het lezen van deze blog vragen of wil je graag meer informatie over de Refit? Vul dan ons contactformulier in en maak een (online) afspraak voor een gratis intakegesprek met een van onze huidtherapeuten.