Online consult

Zorg op afstand

Een afspraak op afstand is mogelijk bij Huidprofs!

Heb je behoefte aan advies van één van onze huidtherapeuten? Wij helpen je graag online via videobellen of een telefonische afspraak.

 

Waarom een online consult?

Lukt het je niet om naar de praktijk te komen? Voor sommige risicogroepen kan het risico te groot zijn om tijdens het COVID-19 naar de praktijk te komen en voor andere kan het voorkomen van verdere besmettingen een reden zijn om niet te komen. Een afspraak op afstand maakt het mogelijk om bijvoorbeeld alvast een passend huid advies te krijgen, te starten met producten en te beoordelen of een behandeling op korte termijn mogelijk is in de praktijk.

 

Hoe werkt een online consult?

Voor een online huidtherapie consult maken wij gebruik van een speciaal beveiligd platform zodat de communicatie tussen jou en jouw therapeut veilig en vertrouwelijk blijft.

  1. Je maakt via de telefoon of email een afspraak voor een online videoconsult.
  2. Wij sturen je een persoonlijke link met een beveiligde code toe. Dit kan zowel via het door jouw opgegeven e-mailadres als via jouw telefoonnummer.
  3. Nadat je de link geopend hebt kom je in onze digitale wachtkamer. Zodra de huidtherapeut ziet dat je aanwezig bent start zij het videoconsult.
  4. Het is hierbij belangrijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van jouw camera en microfoon. Dan kan de huidtherapeut zien en horen.

 

Ik wil graag een online videoconsult, kan dat?

Dit kan uiteraard! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op of bel direct 024 360 66 09. Een eerste consult (intakegesprek) is gratis en vrijblijvend.