Skincare 

Waarom is skincare belangrijk?

Goed bezig zijn met skincare of gezichtsverzorging is super belangrijk omdat het de vieze laag van je huid weghaalt en je huid in goede conditie houdt. Je reinigt de huid en maakt  het klaar voor de dag of nacht. Jouw huid wordt elke dag blootgesteld aan onder andere zonlicht, uitlaatgassen en misschien make-up. De juiste huidverzorging zorgt voor een egale en stralende huid. Het beschermt de huid en voedt het met de essentiële voedingsstoffen. Ook zal het helpen om de eerste tekens van huidveroudering te voorkomen en dit wil natuurlijk iedereen! 

Skincare routine 

Naast een gezonde leefstijl is een goede skincare routine essentieel. Vooral in het gezicht wil je dat jouw huid er zo lang mogelijk goed uit blijft zien. Daarom is het van groot belang om de juiste skincare routine te hebben. Maar wat doet een goede skincare routine precies? 

 

Gezicht reinigen

Zonder dat je het door hebt, wordt jouw huid de hele dag blootgesteld aan heel veel stoffen van buitenaf. Denk aan uitlaatgassen en bacteriën, maar ook stress en voeding zijn van invloed op jouw huid. Wanneer je niet goed reinigt, gaat jouw huid zich verstoppen waardoor er puistjes kunnen ontstaan. De huid kan er dof uit gaan zien omdat het moeilijk de werkzame stoffen van je dagcrème kan opnemen en dode huidcellen zich opstapelen. Reinigen met alleen water is niet voldoende. Alleen water droogt namelijk de huid uit. Reinig je huid ‘sochtends en ‘savonds met een skincare cleanser, zo houd je de conditie van jouw huid optimaal. 

Egale huid 

Een egale huid. Alleen hiervoor zou je al aan jouw skincare routine willen werken. Skincare of te wel huidverzorging, zorgt voor een egalere huid. Wanneer jouw huid de juiste verzorging krijgt, zal je zien en merken dat je een prachtige egale huid krijgt. Oneffenheden worden dan al snel verleden tijd. 

Huidveroudering tegen gaan 

Hoe beter je zorgt voor jouw huid, hoe meer profijt je hier later van zult hebben. Een goede skincare routine zorgt voor een stevige huid die  er mooi en gezond uitziet. 

Dagcrème met SPF 

Last but not least. Gebruik een dagcrème met SPF. UV-stralen zijn de grootste boosdoener als het gaat om huidveroudering. Smeer je gezicht dagelijks in met een SPF crème van minimaal SPF30. Dit beschermt de huid en voorkomt pigmentvlekken, rimpels en andere tekenen van huidveroudering. 

Plan een gratis intake

Gezichtsbehandelingen 

Wil jij jouw huid eerst een extra goede boost geven terwijl je aan skincare begint? Wij bieden huidverbeteringspakketten aan. Hierbij gaan we 12 weken intensief werken aan huidverbetering. Met onze huidverbeteringspakketten gaan we samen aan de slag om jouw huid te laten stralen. In elk pakket zijn 3 producten inbegrepen voor thuisgebruik om toe te voegen aan jouw skincare routine. Zo bescherm je jouw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt het op de juiste manier gevoed en verzorgt. 

Huidverbeteringspakketen
Huidverbeteringspakketen

Wil je weten wat jouw huid nodig heeft voor een goede skincare? 

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek met een huidtherapeut. In dit gesprek kun je samen met haar jouw wensen doorspreken en zo jouw passende skincare routine kiezen. Maak online een afspraak.