TCA behandeling voor een stralende huid!

TCA behandeling voor een stralende huid!

Je hebt niet meer de frisse uitstraling die je had, je huid oogt dof, tekenen van huidveroudering zijn zichtbaar, fijne lijntjes, een aantal pigmentvlekjes.. wie weet is een TCA peeling wel iets voor jou!

TCA

Een doffe huid en tekenen van huidveroudering? Een TCA behandeling zorgt ervoor dat jouw huid weer gaat stralen! Een TCA (trichloorazijnzuur) behandeling is een chemische peeling en dringt diep door in de huid waardoor het de huidstructuur verbeterten egaliseert. 

ZO WERKT HET

Wanneer de TCA peeling wordt aangebracht, ervaar je een branderig gevoel. Dit zal na enkele minuten verminderen. Een TCA behandeling werkt diep in op de huid waardoor de ongewenste cellen afsterven. Hierdoor gaat de onderliggende huidlaag nieuwe huidcellen aanmaken. Deze vernieuwing geeft verbetering in de verschillende structuren van de huid zodat oneffenheden verminderen. Wanneer de oude huidlaag is afgeschilferd verschijnt er een nieuwe, frisse en egale huid met verbeterde huidstructuur. Daarnaast gaat ook de productie van collageen en elastine omhoog. De huid wordt dikker, maar de dode huidlagen nemen juist af. Kortom jouw huid begint te stralen! 

tca peeling

TCA BIJWERKINGEN EN HET RESULTAAT

Het resultaat van een TCA behandeling is een frisse, egale en stralende huid! Voor een optimaal resultaat worden meerdere behandelingen geadviseerd. Na 2-3 dagen gaat de huid flink vervellen, dit is een normaal en gewenst effect van de behandeling. Het is heel belangrijk om van die velletjes af te blijven om complicaties te voorkomen! Je oude huid maakt namelijk plaats voor een nieuwe huid. 

DE VOORDELEN VAN EEN TCA BEHANDELING:

EEN GOED RESULTAAT BEGINT MET EEN GOEDE VOORBEREIDING

Een TCA behandeling is een intensieve peeling. Voor een goed resultaat is het daarom belangrijk voor, tijdens en na de juiste producten voor jouw huid te gebruiken. Hoe beter de huidconditie, hoe beter het resultaat en hoe langer je er plezier van hebt! Iedere behandeling maakt de huid tijdelijk gevoeliger voor zonlicht, dagelijks een SPF smeren is daarom echt een must! 

WIL JIJ OOK WEER EEN STRALENDE HUID? PLAN GRATIS EEN INTAKE GESPREK

Wanneer je voor het eerst komt, plannen wij altijd eerst een intake in zodat wij kunnen zien of een TCA behandeling geschikt is voor jouw huid. De intake is kosteloos en wanneer je start met de TCA behandeling kost dit € 120,- per keer.

Vrijblijvende afspraak maken

Kom je voor het eerst? Dan plannen we eerst een intake met je in, zodat we kunnen zien of een TCA peeling geschikt is voor jou. Wil je meer informatie over de behandeling of direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op.