Nieuw bij Huidprofs: Verzorgingsproductlijn van Toskani

Nieuw bij Huidprofs: Verzorgingsproductlijn van Toskani

De ontwikkelingen in de praktijk staan nooit stil. Zo zijn wij met veel enthousiasme gestart met het Spaanse merk Toskani. Hieronder zullen wij jullie wat meer vertellen over Toskani en de keuze voor deze verzorgingslijn.

toskani

Waarom hebben wij gekozen voor Toskani?

Toskani biedt ons 3 verschillende productgroepen: de huidverzorgingsproducten voor thuis maar ook peelings en producten voor mesotherapie die tijdens behandelingen in de praktijk gebruikt kunnen worden. Mesotherapie wordt gebruikt in de behandeling met de dermapen. Hierdoor worden de juiste actieve ingrediënten gebruikt die het herstel van de huid ondersteunen, de huidconditie én de verbetering van de huid activeren. Deze actieve ingrediënten worden ook toegepast in de thuisproducten. Hierdoor kan de behandeling op een veilige en doeltreffende manier thuis worden voortgezet.

Voor wie is Toskani geschikt? 

De producten van Toskani zijn er voor verschillende huidtypen en huidcondities. Er zijn bijvoorbeeld speciale producten die acneklachten en hardnekkige pigmentatie, zoals zwangerschapsmasker, aanpakken. Maar Toskani producten zijn natuurlijk ook gemaakt om de huid te ondersteunen en de beste huidverbetering te realiseren. De mooi geformuleerde peelboosters geven het merk een pluspunt, waardoor je je huid thuis kunt exfoliëren gericht op de indicatie. 

Welke resultaten kan je met Toskani behalen?

Het is belangrijk om goede thuisproducten te gebruiken. Wanneer er een intensieve behandeling uitgevoerd wordt in de praktijk, zoals een dermapenbehandeling of een huid verbeterende laserbehandeling, moet de huid goed gevoed, ondersteund en beschermd worden om dit herstel goed te laten verlopen. Het inzetten van producten met ingrediënten zoals Hyaluronzuur, vitamine E en C, antioxidanten en zonbescherming worden hierin gekozen en geadviseerd. Daarnaast dragen de juiste zuren zoals fruitzuren, salicylzuur, fytinezuur en Retinol bij aan het resultaat wat uiteindelijk behaald kan worden.

Zijn de producten voor in de praktijk of voor thuisgebruik?

De producten van Toskani worden zo wel in de praktijk als voor thuis geadviseerd. Hierdoor krijg je een compleet pakket van hoogwaardige actieve ingrediënten, zowel tijdens de behandelingen in onze praktijk als thuis. 

Wil je meer informatie over de producten van Toskani of direct producten bestellen? Neem contact met ons op!