Nieuw bij Huidprofs: de ResurFX Laser

Nieuw bij Huidprofs: de ResurFX Laser

Heb je last van een verouderde huid, striae of (acne)littekens? Onze nieuwe ResurFX laserbehandeling biedt de uitkomst. Om het aanbod op cosmetisch gebied te verbreden hebben we een nieuwe laser aangeschaft die de huid verbetert en verstevigt. Hierdoor oogt je huid jonger en egaliseert verkleuringen. Benieuwd naar de nieuwe ResurFX Laser? Lees dan vooral verder! We leggen uit wanneer dit voor jou een match is.

Waarom gebruiken wij de ResurFX laser in onze praktijk?

Vanuit cosmetisch is er veel vraag naar een breed behandelaanbod. De ResurFX is een verbreding op de huidige behandelingen die we bij Huidprofs aanbieden. De nieuwe laserbehandeling biedt ons de mogelijkheid om jouw huidklachten optimaal te verzorgen.

Niet-ablatieve laserbehandeling

De ResurFX Laser is een niet-ablatieve laserbehandeling. Hierdoor blijft de bovenste huidlaag intact. De laser verwarmt het collageen in het te behandelen gebied, zonder de opperhuid te beschadigen. De hersteltijd van de behandeling is hierdoor korter, waardoor resultaat sneller zichtbaar is. Hiermee onderscheidt de ResurFX laserbehandeling zich ten opzichte van andere laserbehandelingen.

Welke huidproblemen zijn hiermee nog beter te behandelen?

De ResurFX Laser wordt voornamelijk gebruikt bij de eerste tekenen van huidveroudering. Denk hierbij aan fijne lijntjes en vroegtijdige rimpelvorming. De laser is ook zeer effectief inzetbaar tegen striae, (acne) littekens, melasma en verkleuringen in de huid. De behandelmethode werkt als algehele huidverbetering, -verjonging en -versteviging. 

Hoe zijn wij bij de ResurFX Laser terecht gekomen? 

De andere lasers uit onze praktijk zijn afkomstig van onze vaste leverancier: Laservision. De lasers van Laservision zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een effectief en gewenst eindresultaat. We onderzoeken altijd hoe onze behandelmethode nóg beter aansluit op de wensen van onze cliënten. De ResurFX Laser is een perfecte aanvulling op onze behandelingen en geeft ons de mogelijkheid om huidbehandelingen nog meer op maat aan te bieden.

“De ResurFX laserbehandeling maakt gebruik van een unieke fractionele technologie die zorgt voor een comfortabele en snelle behandeling. De laser maakt honderden microbeams in de diepe huidlagen. Dit stimuleert de bindweefselcellen om nieuw collageen aan te maken. Met de minimale downtime kun je kort na de behandeling jouw werkzaamheden weer oppakken.”
– Marloes, huidtherapeut bij Huidprofs

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig om resultaat te zien?

De eerste behandeling maakt al een verandering in de textuur van de huid. Hierdoor is resultaat direct zichtbaar. In sommige gevallen kan de behandeling een oncomfortabel gevoel geven. De meesten ervaren dit als prikkelend en warm.

Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Om een optimaal resultaat te bereiken zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van 4 tot 6 weken. Per persoon zal het exact aantal behandelingen verschillen, dit heeft te maken met de conditie van je huid en het gewenste resultaat.

Wat kost een ResurFX laserbehandeling?

Een huidbehandeling met de ResurFX Laser start vanaf €125,-. Afhankelijk van het huidprobleem dat aangepakt dient te worden (acne, striae of huidverjonging) kunnen de kosten verschillen. Alle informatie over de behandelingskosten vind je terug op onze website.

Meer informatie over de actie

Heb je na het lezen van deze blog vragen of wil je graag meer informatie over de ResurFX laser ? Vul dan ons contactformulier in en maak een (online) afspraak voor een gratis intakegesprek met een van onze huidtherapeuten.