Een stralende huid in de winter

Een stralende huid in de winter

Als je het ons vraagt is 2021 voorbij gevlogen. Gelukkig wordt elk jaar afgesloten met een feestmaand. Een maand gevuld met gezellige samenkomsten, zoals kerst en oud en nieuw. De decembermaand gaat dan ook vaak gepaard met allerlei voorbereidingen. Het huis krijgt een kerst make-over. Cadeautjes worden ingepakt en ook het diner wordt voorbereid. Maar denk je ook een beetje aan jezelf?

Hoe krijg je een glowy skin?

We horen regelmatig dat, wanneer alle andere voorbereidingen zijn gedaan, de eigen verzorging er al snel even bij inschiet. Maar ook jij mag stralen in de decembermaand! 

Hoe zorg je ervoor dat jouw huid gaat stralen? Jouw huid in topvorm noem je ook wel een ‘glowy skin’; stralend en gezond. Hoewel er voor een glowy skin meer komt kijken dan één week voorbereiden, is er in één week wel wat te bereiken. Volg deze tips dus elke dag tot aan jouw speciale avond uit:

  • Hydratatie – geef je huid wat extra hydratatie. Hyaluronzuur werkt hiervoor het beste. Product tip: Tebiskin hyal met veel hyaluronzuur.
  • Wandelen – na een lange wandeling kom je met een gezonde kleur op de wangen terug, dit komt door een verbeterde doorbloeding. Hello glowy skin!
  • Vitamine C – dé krachtpatser onder de anti-oxidanten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Meditopics pro vitamine creme. 
  • Exfoliëren – regelmatig exfoliëren zorgt voor een gezonde huid met een mooie teint. Bovendien worden voedende stoffen zo beter opgenomen. Product tip: de Imperfection, Clarifying of Retiseal peelboosters van Toskani
  • Alcohol – laat dat borreltje even staan. Alcohol kent veel nadelige effecten op de huid. 
Peelboosters van Toskani

Zorg voor een huidverzorgingsroutine

Een stralende huid in één week is eigenlijk te mooi om waar te zijn. Wil je echt dat glowy skin effect bereiken? Zorg dan voor een regelmatige huidverzorgingsroutine. Lees hier waar te beginnen met goede huidverzorging en/of verbetering

Besteed in de decembermaand extra aandacht aan jouw huidverzorgingsroutine met onze eindejaarsactie: een kerst glow pakket nu voor slechts 179 euro. 

‘’De doorbloeding stimuleren én de huid verstevigen? Plan dan een Refit behandeling of bindweefselmassage in. De Refit maakt gebruik van radiofrequentie, vacuum én LED technologie. De ideale behandeling voor de feestdagen, zonder downtime!”

Dit pakket bevat:

  • 2 peelingen t.w.v €160.-
  • 1 peel booster passend bij jouw huidtype t.w.v €40.-

Fijne feestdagen!

Namens alle huidtherapeuten van Huidprofs wensen wij jou fijne feestdagen en een gezond 2022. Ondanks de nieuwe maatregelen hopen we dat het een bijzondere kerst wordt met jouw dierbaren. We zien je graag in het nieuwe jaar! 

Tijdens de harde lockdown mag Huidprofs, dankzij onze medische vrijstelling, gewoon open blijven. Daarbij hanteren wij alle voorgeschreven Corona maatregelen, om iedereen zo veilig mogelijk te kunnen behandelen. Daar waar wij online een afspraak kunnen maken, zoals bijvoorbeeld voor een intakegesprek, bieden wij graag die mogelijkheid.

Wil je graag een afspraak maken? Dit kan geheel vrijblijvend via ons contactformulier