Nieuw bij Huidprofs: huidverbeteringspakketten!

Nieuw bij Huidprofs: huidverbeteringspakketten!

Het kan soms een ingewikkelde route zijn. Je wilt graag dat er een verbetering van jouw huid wordt gerealiseerd. Maar hoe kom je bij het gewenste resultaat? Wij snappen dat niet iedereen thuis is in de termen van huidtherapie. Om die reden hebben wij verschillende huidverbeteringspakketten opgesteld. 

Een passende oplossing voor verschillende huidproblemen

Een goede aanpak, daar houden wij van. De huidverbeteringspakketten zijn dan ook zo ingericht dat er in een korte, intensieve behandeling het beste resultaat wordt behaald. Door het combineren van verschillende behandelingen en producten in een periode van 3 maanden krijgt je huid een echte boost. Elke behandeling, die je gedurende deze periode krijgt, heeft een ander positief effect op de huid. De pakketten hebben wij zo ingericht, dat zowel behandeling als product elkaar versterken. 


In onze huidverbeteringspakketten worden combinaties aangeboden van de volgende behandelingen

 • bindweefselmassage(s): stimuleert de doorbloeding van de huid
 • peelings (medium diep en diep/TCA): verbetert de opperhuid, vermindert vlekjes en onzuiverheden
 • microneedling behandeling: gaat wat dieper, en heeft een mooi effect op de poriestructuur 
 • ResurFX laser: dieper werkende behandeling om de huid te stimuleren
Amber van Erp

‘’Omdat we in een intensieve kuur werken, bestaande uit behandelingen en thuisproducten, gaan we de huid optimaal stimuleren en verbeteren. Na de kuur onderhouden we de huid met de juiste producten. Door het kuurverband krijgt de huid een echte boost!’’

Amber van Erp, huidtherapeut bij Huidprofs 

Toskani thuisproducten 

Dankzij de producten van Toskani kun je thuis de behandeling al goed voorbereiden, een boost geven en je huid beschermen. Je krijgt daarom een drietal producten mee naar huis, welke elk een eigen uitwerking of effect hebben op de huid.

 • Toskani Aquabalance
  Dit product hydrateert de huid. Goed om voor, tijdens en na de behandeling te gebruiken.
 • Toskani Peel Booster
  Dit product zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen worden gestimuleerd.
 • SPF
  Dit product beschermt de huid tegen de zon. Je huid kan tijdelijk wat kwetsbaarder zijn. Bovendien raden wij altijd aan om dagelijks SPF te gebruiken. 

Fibroblasten

Met de combinatie van de verschillende behandelingen stimuleren we de aanmaak van ‘fibroblast’ cellen. Fibroblasten maken collageen, elastine en hyaluronzuur aan en dat is wat we het liefst zien! Dankzij de afwisselende werking tussen de behandelingen en producten versterken de behandelingen elkaar. Hierdoor wordt het meest optimale resultaat behaald. 

Een passend pakket voor iedere huid

De aangeboden huidverbeteringspakketten hebben allemaal een ander doeleinde. Bovendien wordt er met je mee gekeken welk pakket het best bij jouw huid aansluit. Je bekijkt onze pakketten hier. Ben je benieuwd of er een behandeling is dat je wensen tegemoet komt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, dan gaan we samen in gesprek.

Bekijk onze huidverbeteringspakketten