Peeling in de zomer? Straal met een amandelzuur peeling!

Peeling in de zomer? Straal met een amandelzuur peeling!

Een doffe, verslapte, onzuivere of vette huid kan zorgen voor onzekerheid. Verschillende crèmes, vitamines en eetpatronen geven aan dit te kunnen verbeteren, maar vaak is dit zonder succes. Gelukkig zijn er manieren om deze onzuiverheden tegen te gaan. Met de zacht chemische Mandelic Peel, gemaakt van amandelzuur, zullen de onzuiverheden zichtbaar minder worden. Zelfs in de zomer kan jij werken aan een stralende en zuivere huid. 

Wat is een Mandelic Peeling? 

De Mandelic Peeling is een amandelzuur peeling die hoort bij de Alpha Hydroxy zuren (AHA). Door zijn antibacteriële eigenschappen is het een geschikte peeling voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. Net zoals alle andere zuren bevat de Mandelic peel anti-aging eigenschappen. Echter heeft deze een versnelde celdeling waardoor dode huidcellen worden verwijderd. 

chemische peelings

Waar is een amandelzuur peeling goed voor?

De Mandelic Peeling is geschikt voor verschillende onzuiverheden zoals acne, littekens, pigmentafwijkingen en oppervlakkige acne. Deze peeling zal zorgen voor een algehele huidverbetering zodat je huid weer zal stralen. 

Een Mandelic Peeling in de zomer? Kan dat?

Je huid krijgt in de zomer een hoop te verduren. Door de straling van de zon wordt de bovenste laag van je huid, epidermis, verdikt en worden de pigmentcellen geactiveerd om pigment aan te maken. Door het natuurlijke afweersysteem van de huid bouw je hiermee bescherming op tegen UV. Helaas zorgt dit ook voor verstopte poriën, grauwe tint en veroudering van de huid.  Ook acne klachten verergeren in de zomer aangezien de talgproductie wordt gestimuleerd door de zon. Reden genoeg om juist in de zomer te kiezen voor een peeling. De Mandelic peeling (of amandel zuurpeeling) heeft een milde werking waardoor deze zeer ook geschikt is voor in de zomer.

Is de zomer Mandelic Peeling iets voor mij?

De Mandelic Peeling werkt voor de volgende klachten:

  • Acne
  • Pigmentafwijkingen
  • Onzuiverheden 
  • Oppervlakkige acne en littekens
  • Vergrote poriën 
  • Controleert de talgproductie 
  • Verbetert de huidtoon

Hoeveel kost  een amandelzuur behandeling?

De kosten voor de Mandelic Peeling zijn normaal €80 per behandeling. Het is afhankelijk van jouw huid hoeveel behandelingen je nodig hebt. Wij adviseren je graag tijdens een gratis intakegesprek. We hebben nu een speciale actie: 2x Mandelic peeling voor €149 inclusief Sun Protection Face 30.

Actie: 2x Mandelic peeling voor €149 inclusief Sun Protection Face 30

Je huid goed verzorgen tijdens de zomer

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je huid in de zomer goed te verzorgen en te beschermen. De Toskani Anti-pollution Total Defense Cream is een innovatieve crème voor dagelijks gebruik die beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan UVA, UVB, HEV en IR-licht en omgevingsvervuilingen. Maar het beschermt ook tegen blauw licht van telefoons en andere beeldschermen. De Anti-pollution Total Defense Cream hydrateert en voedt de huid optimaal en zorgt ervoor dat de vervuilde deeltjes zich niet aan de huid kunnen hechten. De crème herstelt en vernieuwt de cellen en beschermt de huid tegen photo-aging. 

Afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Als je graag eerst meer informatie wilt ontvangen over de Mandelic Peeling kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of een gratis  intakegesprek inplannen.