snel, veilig, effectief en het beste resultaat!
snel, veilig, effectief en het beste resultaat!

Ontharen Nijmegen met diode laser

Als huidtherapeuten weten we goed wat er te koop is op het gebied van permanent ontharen. We zijn ons ook bewust van de risico’s en willen voor u het beste resultaat. Om een optimaal resultaat te bereiken zijn ervaring, routine en hoogwaardige laserapparatuur een voorwaarde.

Om die reden hebben we gekozen voor de diode laser LightSheer, een diode laser die maximaal behandelcomfort, optimale resultaten op lange termijn en een kortere behandeltijd biedt. De LightSheer wordt wereldwijd al jarenlang gezien als de Gouden Standaard in definitief ontharen door middel van diode laser en is geschikt om alle huidtypen veilig te behandelen. De energie van de laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is.

Wat mag u verwachten van permanente haarreductie met de LightSheer Diode laser?

Er zijn meerdere behandelingen nodig om permanente of duurzame haarreductie te bereiken, omdat alleen de haren in de actieve groeifase verwijderd kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich in dezelfde groeifase. Met de LightSheer Diode laser heeft u gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig om 99% haarreductie te realiseren.
Tijdens de behandeling kan het zijn dat de haarfollikel direct loslaat, terwijl andere haartjes langer de tijd nodig hebben. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling ontstaan, dit is een positieve reactie op de behandeling. Voor de behandeling adviseren wij u met betrekking tot de te volgen richtlijnen, blootstelling aan de zon en gebruik van zonnebank of snelbruiners.

Is permanent ontharen met de diode laser LightSheer pijnloos?

“Wie mooi wil zijn moet pijn leiden” is bij de LightSheer slechts de halve waarheid. De LightSheer maakt het mogelijk definitief ontharen op maat te realiseren door gebruik te maken van 2 verschillende handstukken in combinatie met de nieuwste technologie. De high speed geïntegreerde technologie maakt gebruik van vacuüm om de huid te stretchen. Hierdoor kan de laser maximale absorptie bereiken in de haarfollikel en maakt een snelle, effectieve en veilige behandeling van grote oppervlakten mogelijk.
Het laserhandstuk met ChillTip technologie koelt de huid om de pijn te minimaliseren. Door iets druk te geven komt de haarfollikel dichter bij de energiebron voor optimaal resultaat. Het definitief ontharen met de ChillTip technologie wordt ervaren als het gevoel alsof er met een elastiekje tegen de huid geschoten wordt. Een vervelend gevoel maar niet onoverkomelijk.

Tarieven permanent ontharen met diode laser

Bekijk hier de tarieven van het definitief ontharen met Diode Laser:

Tarieven definitief ontharen

Plan een gratis intake